`

Tjek altid ”Om os”-siden i netbutikken

Hackerne er dygtige til at lave fup-butikker på nettet, men de har sjældent tid til at finde på troværdige historier.

Tjek om os ikon

En rigtig virksomhed fortæller gerne om sig selv

Hackerne ved, at vi mennesker godt kan lide at gøre et kup. Derfor laver de fup-butikker på nettet, som skal få dig til at bestille varer hos dem, som du aldrig modtager.

Fup-butikkerne ligner næsten rigtige online-butikker, men hackerne har sjældent tid til at skrive gode historier om deres fup-butikker. Rigtige online-butikker vil oftest gerne fortælle om sig selv og deres historie.

  • Tjek derfor altid ”Om os”-siden, inden du køber varer på nettet.
  • Hvis ”Om os”-siden ikke findes eller indeholder en beskrivelse med mange underlige sprogfejl, er det sandsynligvis en fup-butik.

Her kan du se et eksempel på en ”Om os”-side fra en fup-butik:

Om os

Vores virksomhed blev etableret i 2008.To 2012 er den vokset til en international online butik for at sælge sorter stilarter tøj til mænd og kvinder. Med den stigende af de ordrer, vi har tjent tusindvis af internationale kundernes tillid. Indtil nu er vores produkter i varmt marked i en masse lande, flere og flere nye og tilbagevendende kunder, som bruger vores hjemmeside for at opnå en beats by dre til lede mode tendens.

Vores virksomhed formål er at give dig en tryg og sikker måde for at købe produkter, fra komfort i dit hjem eller forretning. Vi tilbyder gratis forsendelse, volumen og sæsonbetonede rabatter, og andre kampagner i løbet af året. Vi er i stand til at sende en ordre indenfor 12-24 timer.

Og Vores virksomhed vil aldrig lade dig i uvidenhed om status for din ordre. Gad vide, hvad der sker med din ordre, eller hvad tid din pakke vil blive leveret? Du kan bruge vores Online Order Tracking System 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen for at se, hvad den aktuelle status for din ordre er.

Torben blev snydt på ‘Hjertekulen.dk’

Quiz